Loading map...

Moderna stambena zgrada sa 3 apartmana na prodaju-Bar, blizu plaže

Šušanj, Ulica Prva, Бар,
Bar, 85000, Montenegro
€95,000 Prodaja
Stambena zgrada
  • 9999+
  • 0
  • 3 Spavaće sobe
  • 3 Kupatila
  • 120 m2

Opis

Na prodaju  stambeni objekat sa 3 apartmana, koji se nalazi u Baru, u Šušnju, na 450m od centra plaže i velikog parkinga kod kafea Forest.

Objekat je predat na legalizaciju, uknjižen, vlasnik 1/1, gradska kanalizacija, voda i struja,  posjeduje i kablovsku TV  i internet. Sve instalacije su rađene uz stručni nadzor, odvojene za sve tri studije/apartmana i u skladu su sa najvišim standardima.
Objekat ima površinu: 120 stambenog prostora +100m2 podrumski dio koji je u grubim radovima predviđen za vešernicu, ljetnju kuhinju, mini wellness i recepciju. Ispred objekta su parking mjesta za svaki apartman.
Objekat je završen u julu 2019.godine i izdavan je turistima od jula do kraja oktobra kada je odlučeno za prodaju.
Pločice su granitne, italijanske I klasa, klima uređaji su inverter, bravarija je sva Alumil sa termoprekidima, komarnicima i roletnama.
Iznad podruma su apartmani ukupne povrsine 120m2, kompletno završeni i useljivi. Sa objekta već sa visokog prizemlja na kome su smješteni apartmani vidi se more, luka i cio grad. Na objektu je rađena izolacija ispod podova, izolacija sa fasadom i hidroizolacija na ravnom krovu prvog sprata. Prvi sprat je ozidan do pola i služi kao ljetnja terasa a sa malo ulaganja može se izgraditi stambeni prostor.Objekat ima arhitektonski plan, rađen je uz profesionalni nadzor i predviđen je za zgradu u kojoj na svakom od 4 predviđena sprata ima 3 apartmana. Bez tereta i ograničenja.

Dodatno

Garaža
Klima Uredjaj
Balkon
Internet

Plan sprata

Dodatne informacije

Izgradjeno: 2019
Parking mjesta: 3

Slične Nekretnine

Nema sličnih nekretnina